Kort om oss

Efter tio år i Luxemburg och Italien, där vi i familjen Ljungqvist bodde under Marcus karriär som proffscyklist, återvände vi till Falun för att starta en egen verksamhet. Vintern 2015 övertog vi butiken Norrgården Inredning & Design som ligger i den spännande miljön vid världsarvet Falu Gruva. Här erbjuder vi en mix av inredningsdetaljer, presenter, möbler, kläder och smycken i en lugn och skön atmosfär. Kanske sprakar det i braskaminen när du kliver in genom dörren… Vi vill helt enkelt skapa en sådan butik som vi själva vill gå in i. Kika runt i din egen takt, vi ger dig gärna goda råd om så önskas. I butiken möter du Carina som har ett stort intresse för inredning och design. Hon handplockar sortimentet från kända varumärken och lokala hantverkare. Under sommaren 2019 har vi utökat butiken med en cykeldel som Marcus driver. Där hittar ni kvalitetscyklar från bl.a. TREK, cykelverkstad och Bikefit. Varmt välkommen till oss!

Se vårt sortiment

Inredning, kläder & presenter

Allt du behöver till hemmet: bruksföremål, dekorationer, textilier, trädgårdsprodukter, belysning och mycket mer. Vi har även damkläder till vardag och fest från VILA och Selected Femme.

Se vårt sortiment

Möbler

Hos oss hittar du nya möbler från Bruka, House Doctor och Wikholm Form samt gamla trämöbler i rustik stil — allt från små pallar till stora skåp. Vissa möbler har vi själva slipat och målat om i vår egen verkstad.

Kommer snart!

Smycken

Stort urval av örhängen, ringar, armband och halsband från Edblads. Håll utkik efter våra kundkvällar då vi bjuder in till mingel och fina erbjudanden.

Se våra smycken