Enter your keyword

Våra Formgivare

ADAM DAGOSTINO SVETS & SMIDE

Exklusivt hantverk från Dalarna.

Måttbeställda soffbord, matbord, nattduksbord, pallar m.m.

ANTI DESIGN

Anti Design kreativt skapande i mångfald.

DESIGN ÅHR

Läderarmband från Dalarna!

MARIE S. PORTER

”Dalarna i mitt hjärta” Vackra handgjorda dalahäst tavlor i olika former och färger.

SARA O ROTH

Sara O. Roth är en silverkonstnär från Falun i Dalarna, men med rötterna i Stockholm.

Sara skapar i alla sorters material, allt från silver till plexiglas till vanligt glas. Och då allting sågas eller formges förhand får varje verk en unik utformning och design.

TOLFESBO

Vi är ett svenskt modeföretag. Vår design är enkel och tidlös med en egen tvist. Stort fokus ligger på material och kvalité.

Tanken är att våra plagg ska kännas aktuella länge och att kollektionerna ska stämma med varandra från år till år. Du ska kunna använda plaggen om och om igen, säsong efter säsong och bära dem ihop med det du redan har i din garderob. Både till designerplagget och second-hand fyndet.

Materialet i våra stickade produkter är 100% mjuk alpackaull. Tillverkningen sker i Bolivia där vår samarbetspartner sedan många år arbetar under rättvisa förhållanden och med miljövänlig produktion. Våra skickliga hantverkare är främst lokala kvinnor som får möjlighet till egen försörjning. Det småskaliga arbetssättet gör att hantverkskunnandet både utvecklas och bevaras.

YLVA SKARP

När kalligrafen och formgivaren Ylva Skarp skriver för hand förvandlas bokstäver till mönster. Mönstren placerar hon på keramik, textilier, tavlor, papper med mera. Inget material känns främmande, Ylva gillar att experimentera. Efter studier i kalligrafi vid Roehampton Institute i London och många år som skönskrivare, har Ylva Skarp nu utökat sitt sortiment och satsar på produkter av egen design i större upplagor.