Enter your keyword

GOTT NYTT 2015

GOTT NYTT 2015

I tre år har jag sammanfattat året som gått på Norrgården. Man tänker på allt som hänt, alla våra kunder, leveranser & dom fina varorna som passerat vår butik & hittat nya hem. I tre år har jag varit så oerhört tacksam för att jag får skriva detta & så stolt över det vi åstadkommit under året som gått. 2014 har varit ett bra år, ett tungt år & ett år med många nya beslut & förändringar. Vi har gått från att vara 2 butiker i en, en separation som tog hårt på oss & lämnade djupa spår MEN som fick oss att inse att själva är vi starkast. Vi tog med oss den känslan & gasade rejält. Nya leverantörer dubbla varulager & inköp vi aldrig vågat drömma om. & när vi kört på så mycket vi bara kunde öppnade vi vår POP UP STORE i Borlänge & kupolen som blev en succé! Så många värmande ord & uppskattning om det vi gör trodde vi inte fanns Så det varmaste tack till er.

2015 kommer bli ett förändringens år på Norrgården. Jag & Madelene kommer att ta en annan roll i Norrgårdens framtid & nya samarbetspartner kliver in Carina & Marcus så välkomna till oss & mer om allt detta kommer lite längre fram.

2015 skall bli vårt år! På det personliga planet & i affärsvärlden. Vi har tydliga mål, strukturerade listor om framtiden & dit vi skall nå. Tankar om utveckling, förbättringar & samarbete.

Så det är med positiv anda, stora drömmar, vi lämnar 2014 bakom oss & öppnar upp 2015 till det som kommer bli nåt fantastiskt

Det största tack till våra kunder som gör att vi kan leva vår dröm

LOVE

Hanna & Madde

Leave a Comment

Your email address will not be published.