Enter your keyword

TOLFESBO

TOLFESBO

God Kväll

Fortfarande lite tagna efter det fantastiska som blev utav vårt jubileum & går runt med en skön känsla i kroppen av tacksamhet & värme

Vilken höst vi har! Dessa färger som tar träden med storm & det känns som solen hänger sig kvar för att vi behöver känna den ett tag till & frosten i gräset som man får förklara varje morgon att den är inte riktigt pulka klar men snart! Den är vacker den där hösten. Varje höst väntar man med spänning på vad som skall komma ur denna talangfulla konstnär & formgivare hon är liksom den som sätter prägel på en del av min höst med sin kollektion & i år är den ju mer än bra!

Här nedan hittar ni ett antal utvalda produkter från TOLFESBO

Kollektionen finns att köpa & känna på i butiken

 

Stickad kollektion i 100% alpackaull, en av världens finaste ullkvaliteter.Tillverkad under rättvisa förhållanden för svenska Tolfesbo.Vi är ett svenskt modeföretag som drivs av Susanne Tolfesbo från Falun. Designen är enkel men har en egen tvist, tanken är att varorna ska hålla länge, vara tidlösa och kännas självklara. Plaggen ska kunna bäras både till designerplagget och till secondhand fyndet. Plädarna ska kunna användas om och om igen och förhoppningsvis bli till favoriter. Fokus ligger på materialet och på kvalitén. Kollektionen är stickad i 100% alpackaull och tillverkad i ett hantverkskooperativ i Sydamerika som strävar mot certifiering för både fair-trade och ekologisk produktion.

Alpackaull är en av världens finaste ullsorter och kommer från alpackan som lever i bergen i Sydamerika. Ullen är mjuk, lätt och tunn, den har en vacker lyster och en mycket hög värmehållande förmåga. Den finns i en mängd naturliga färger från vitt, via beige och grått, till svart.

21 Bildspel-1 Bildspel-3 Bildspel-4 Bildspel-5 Bildspel-6 Bilspel-7

Leave a Comment

Your email address will not be published.