Enter your keyword

TACK

Då har det blivit måndag igen efter en vecka vi aldrig kommer glömma

Att fylla 3 år & med allt vad det innebär har varit den bästa veckan! Butiken fylld med dom bästa kunderna från morgon till kväll. Alla varma ord över att vi har gjort det så bra & alla grattis till Norrgårdens 3 års dag

Vi är så evigt tacksamma över att ha just er som kunder & för att ni gjorde vårt jubileum till dom bästa dagarna

Varmaste Tack

Då startar vi en ny vecka & snart en ny månad. Fokus kommer under oktober kommer att hamna hos våra fantastiska formgivare. Oktober är ju en rosa månad & det vill säga bröstcancermånaden! Fokus på detta med utlottningar & auktioner till förmån för bröstcancerfonden

Nytt på inredningsfronten & dom där fantastiska pälsarna

Kram på er

s11 s10 s9 s8 s7 s6 s5 s4 s3 s2

 

s13 s12 s1

Leave a Comment

Your email address will not be published.