Enter your keyword

VI FIRAR 3 ÅR

VI FIRAR 3 ÅR

För cirkus 3 år sedan rättare bestämt 04:15 på ett kontor som varit vår arbetsplats dom senaste 10 åren föddes iden om att byta ut 7 till 4 jobb, pensionspar & massa annan trygghet mot något helt annat. Egna företagare i en ny värld en ny bransch men fortfarande tillsammans.

Vi skulle kunna skriva en roman om dessa åren, om alla rätt & alla fel vi gjort. Om alla nätter som blev dygn i målarverkstaden om alla skratt & alla tårar, om en bebis som nästan föddes i målarverkstaden men vi sparar dom minnena ett tag till.

De största minnena finns ju i er, alla fina kunder som besökt oss & som sett till att vi har kunnat gjort vår dröm. Alla fantastiska kunder! Det är en självklarhet att vi skall fira detta med er! Vi bjuder in er, alla våra hedersgäster, våra kunder att fira detta med oss.

Varmt välkomna att fira vårt 3 års jubileum med oss! 3 Dagar fyllda med dom bästa erbjudandena, tävlingarna & happenings i butiken! Extra öppettider & dom godaste ”tre års jubileum tårtorna” VI HÄLSAR ALLA VARMT VÄLKOMNA

3ÅR2

Leave a Comment

Your email address will not be published.