Enter your keyword

FYLLT PÅ MED STORSTAD & FASHION SHOW

FYLLT PÅ MED STORSTAD & FASHION SHOW

Hej på er

Vilken fullsmetad vecka det blev då! Har knappt hunnit öppna datorn så ni som väntar på mailsvar kommer under kvällen! Lite summering av veckan då, fyllde på med en massa nytt på möbelvägen, skåp som är franska & vackra så man storknar & sen va det ju fåtöljen nedan som snart kommer få någon väldigt lycklig ägare! Möblerna försvinner snabbt från butiken så hittar ni nåt va snabba att reservera så ingen blir besviken

Så fyllde vi på med lite storstads feeling. Ja jag är då ingen storstads tjej men så fantastiskt att få känna pulsen för en dag & kunna välja bland alla mysiga restauranger & dricka kaffe på en uteservering med skönaste filten runt axlarna & vara förundrad över vart alla är på väg.Med storstaden kommer ju också lite jobb & det bjöds på fashion show & inköp av våren som kommer i rutigt & djurprint. God mat & trevligt folk i branschen & ett litet bildregn från buffen som intogs med god aptit.

Vi har fyllt på med skönaste & riktigt snygga jeansen från VILA pris 400:- & till er som inte kan besöka oss GRATIS FRAKT

 

Fåtölj Pris 3200:-

98

90

Jeans 400:-

93

92

91

Visning av VILA

DSC_2483

DSC_2482

DSC_2481

& sen va det den där buffen & lokalen på Haga som man vill flytta in i på stört, vore ju kanon att bli granne med kronprinsessan

DSC_2491

DSC_2490

DSC_2489

DSC_2488

DSC_2486

DSC_2487

DSC_2492

Leave a Comment

Your email address will not be published.