Enter your keyword

MITT I DEN BÄSTA VECKAN

MITT I DEN BÄSTA VECKAN

God Kväll

Då va vi mitt i veckan & det är bara några dagar kvar till jul & som vanligt känns det som jag är den enda som inte handlat en enda julklapp! MEN man kan säga att veckan har varit fullsmetad & det som har hänt den här veckan är bättre än alla klappar i hela världen. Två butiker en på stan & orginalet upp på gruvan, fullt med dom finaste kunderna som hittar dom där specilla julklapparna & som ger dom varmaste orden om våra fina butiker! & alla nya kunder som hittat till oss, ni är så välkomna!

Vi fortsätter i 100% på stan & gruvan ända tills Måndag den 23/12

Ni hittar öppettiderna för julen under öppettider

Kram på er

 

vackra så man storknar från Yra Form

Ljusslinga

Favorit ljustakar åter i butiken

kolla in skålarna! 1,2,3

Vackert från Sofias Keramik

Riktigt snygga mått från House Doctor

Lykta som både kan hänga eller stå

Leave a Comment

Your email address will not be published.