Enter your keyword

VI BLIR SAMBOS

VI BLIR SAMBOS

Hej svejs

Då va det dags att berätta lite om allt roligt som händer just nu! Det är så där kul nu så man vet inte riktigt vart man skall börja!

När jag pratade med min kollega idag ett av våra 100 samtal på en dag sa jag                – Det är nu det börjar, efter två års slit för jag kan lova er att det har varit slitigt känns det som att vi är på rätt väg, att vinden har vänt & man känner den i ryggen, skratten är flera än rynkorna i pannan & man blir varm i kroppen av vit färg & natt jobb, det är fint

Så då va det dax att bli sambos. Till första advent flyttar den finaste barnklädes butiken Spillevinken in till oss på Norrgården och blir en del av vår framtid.

Känns så oerhört roligt att ta det här steget tillsammans med Eva & Svante som äger Spillevinken. Inte bara är dom bäst på det dom gör dom är fantastiska människor som gör en varm i själen och deras brinnande intresse & erfarenheter skall vi få bli en del av å det känns ju fantastiskt, ett stort steg på rätt väg! Så varmt välkomna till oss Spillevinken.

Vi rustar butiken för jul! & efter den härliga sommaren är den så välkommen. Det vi gillar bäst med julen är ju dukningarna till alla dessa middagarna att få piffa så in i norden med vackraste porslinet, ljus & detaljer som hör julen till

Vackert porslin & ljustakar från Mariana Sääf /svarta jul kulor

Vacker skänk Pris 3900:-

Snygga skolstolar med siffra på ryggen Pris 300:-

Leave a Comment

Your email address will not be published.