Enter your keyword

TOLFESBO

TOLFESBO

 NU ÄR DET DAX FÖR DOM DÄR STORA BOKTSÄVERNA & DÅ ÄR DET VIKTIGT & HELT FANTASTISKT

Då har man varit spänd i några månader, när skall den landa i butiken. Den kollektionen som lägger nivån för resten, & så kom den så fantastiskt vacker så man storknar. Den är så där skör & vacker, detaljrik och otroligt mjuk så man knappt kan beskriva

DEN ÄR HÄR NU

TOLFESBOS NYA KOLLEKTION

Tolfesbo är valen man gör och livet man lever. Nu och i morgon. En tidlös trend med omtanke om oss själva, våra nära och kära och världen vi lever i. När det blåser kallt värmer vi varandra. Vi använder våra erfarenheter och upplevelser för att växa tillsammans. Tolfesbo lyfter blicken bortom snabbfix och horisonten där framgång mäts i de senaste prylarna. Tolfesbo är en plats för oss som har hittat hem i Falun, New York, Tokyo, Palma eller en liten bergsby i Bolivia. Tolfesbo är också en vän på vägen, oavsett om du flanerar längs en myllrande gata i Shanghai eller njuter av lugnet i en svensk skog. Tolfesbo är för alla. För dig och för mig. För oss

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.