Enter your keyword

DE TVÅ ÅREN SOM GÅTT

DE TVÅ ÅREN SOM GÅTT

För exakt två år sedan blev vi ägare av Norrgården Inredning & Design. Visan om hur allt började & att det va ett spontan köp över en kall kopp kaffe och stora visioner skall jag inte tråka ut er med men så blev det i alla fall. Åren som gått har varit dom mest lärorika, jobbigaste och roligaste åren som jag kommer bära med mig. Vi har mött finaskriser, oräkneliga timmar på aktioner i nån by man inte visste fanns & alldeles för lite sömn och  allt detta ihop med de mest fantasika människorna, dom bästa kunderna, trevligaste mötena och dom hjärtligaste skratten

Åh som vi har målat! Varje dag, natt, vaken timma! Alla vackra möbler som passerat fått nya hem hos nöjda kunder. Landet runt i bussen, för att leverera dom vackraste möblerna & chansen att få träffa er som följer oss

Två år senare och lite klockare & lite bättre för var dag för jag kan lova er att det inte varit nån dans, men så länge skratten är fler än tårarna finns det hopp

Tack till er alla som följer oss & för all uppskattning ni ger, fantastiskt!

Nu när man har chansen att få hylla nån lite extra & vet att det når ut så får man passa på för utan dessa tjejer hade det aldrig gått,

Maria, tack för att du alltid lyssnar på mitt surr om färger, möbler och konstiga funderingar, för att du följer med mig på dom galnaste resorna med dom tyngsta möblerna, att du alltid tror på mig och lyfter mig när jag inte orkar men mest av allt att du är min vän. Linda, för att du är min högra hand & gett mig tid att andas, för den energi du ger och för ditt hjärtliga skratt. För ditt brinnande intresse & ditt engagemang, för alla sena nätter, ditt stöd & ditt hopp, men mest av allt för att du är min vän.

Love

Lampa med glas fot

Äntligen har dom landat hos oss! Tuffa kuddar med olika motiv 395:- med innerkudde

 

Vackra glasburkar

Leave a Comment

Your email address will not be published.