Enter your keyword

NEWS FOR YOU

NEWS FOR YOU

God Morgon

Ett litet uppehåll här på bloggen under REAN som har varit hysteriskt rolig! Hoppas ni har hittat de bästa fynden hos oss! Nu är butiken tömd på reafynd och vi fyller upp till bredden med NYHETER! Det händer mycket i höst & det är precis som det skall va! Norrgården kommer att lansera sin egna kollektion & det känns fantastiskt att få göra det här & vi känner oss väldigt nöjda mer resultatet, Norrgården Collection kommer lanseras i månadsskiftet september/oktober och du kommer så klart att få en inbjudan! Samtidigt som allt händer passar vi på att bygga om lite i butiken då vi from månadsskiftet september/oktober kommer bredda vårt sortiment och kan med glädje meddela att ni from då kommer att kunna handla kläder hos oss! Unika märken i den skönaste miljön, jag känner att vi är på rätt väg och att det är i höst det händer!

Tyvärr måste jag också ta upp en tråkig grej, någon/några har fått uppfattningen under vår rea & ombyggnation att Norrgården skall stänga & pratat ganska öppet om detta, SÅ ÄR ABSOLUT INTE FALLET! Vi kommer ha mera öppet än någonsin, expandera & bli ännu bättre & leverera er den bästa inredningen & kläderna i den nya fräscha butiken

Kram på er

 Riktigt fina karmstolar Pris 1500:- st

Skrivbord Pris 2400:-

Leave a Comment

Your email address will not be published.