Enter your keyword

KREATIVT KAOS

KREATIVT KAOS

Oj vilket sent inlägg det blev, men med lite marängswisch glass & en himmel som lyser upp hela rummet i rosa färger kan man krama ur det sista ur orken. Dagen har bestått av kreativt kaos, det vill säga det roliga kaoset. Vi gör om hela butiken & den har aldrig varit finare! Vi flyttar, kommer överens, kommer inte överens, känner på känslan och går runt & hummar belåtet, att vara nöjd är verkligen den bästa känslan.

Fyller ju så klart på med nytt igen! Kolla in dom fantastiska stolarna, och det lilla barskåpet som gärna får flytta hem till mig på stört

Måste bara tipsa er, jag är ju så klart den typiska blogg slaven! Jag har följt allt man kan följa i bloggvärlden men jag har nu fått sålla lite & valt ut mina guldkorn & då föll lottenen på den fantastiska fina Emma med bloggen ”Att vara någons fru” Jag kan inte skriva om hur bra den är i ord, men det är den & varför jag fastnat så är för dom kloka orden. Ni vet hur man hajar till & skriker; Men det är ju precis så jag känner! Åh fantastisk känsla! Och varför jag kände att just tipsa idag va orden om familjen & dom man håller nära. Man hittar människor som berör en & som man älskar från första stund som man tar in i sitt liv håller om dom extra hårt, det är väl det som är familj?

Hämtat från fantastiska må bra bloggen ”Att vara någons fru”

Familj, det är ju inte nödvändigtvis bara den man föds in i utan även den man väljer: alla dessa bitar av personligheter man plockar ut och sätter ihop i ett eget pussel och har om en mur mot allt det andra när världen ibland har vassa kanter eller när det blåser mer än man kanske rustat sig för.

 

Stolar 4 st i stilen från Edsbyverken Pris 750:- st

 

Vackraste skåpet! Har ni saknat det riktigt snygga servering/barskåpet! Nu i butiken Pris 3900:-

Svart bord med plats för många, två st fällskivor på gavlarna Pris 2500:-

g

Riktigt gammalt skåp, klädskåp/skafferi med riktigt snygga skinnhandtag Pris 5600:-

Skrivbord, svart 5 lådigt skrivbord Pris 2200:-

Leave a Comment

Your email address will not be published.