Enter your keyword

NÄR KNOPPAR BRISTER

NÄR KNOPPAR BRISTER

Jag är uppe tidigt, skall inställa mig någonstans kl 04:45 och jag är ju som vanligt sen. Men det tycker jag man kan räkna lite med då 04:45 är en förbjuden tid, då man skall sova som djupast och vakna tidigast kl 10:00 med papegoj frisyr för att sedan hasa sig runt i manskläder fram till lunch.

Det är vackert ute, solen går upp och det är sommarvärme i luften om man känner efter riktigt noga! Jag sitter och skissar på sommaren och planerar med massa levande blommor som alltid skall vara frodiga och glömmer bort att jag hänsynslöst redan haft ihjäl 4 Mårbacka pelargonier innan våren ens är här! Jag vänder blad och inser mina begränsningar.

Många mailar & vill ha inspiration på bloggen, så jag skall göra ett tappert försök.

Så jag startar med dessa bilder, det är i Japan knoppar brister

Foto: Hikaru Komura, Jollygoo

Tvål, pris 130:-

doftljus, pris från 50:-

Spegel, Pris 490:-

Leave a Comment

Your email address will not be published.