Enter your keyword

ÅRET SOM GÅTT

ÅRET SOM GÅTT

I år kan man ju faktiskt skriva en nyårskrönika, då vi har ett år i bagaget

Vi har skapat på vårt sätt, fått prova oss fram. I vissa fall har ni skrikit rakt ut och vi har backat in i garderoben en stund, men i dom flesta fall lyfter ni oss och vi fortsätter framåt

Vi har målat! Om ni visste vad vi har målat! Jag målar i sömnen och har provat alla kulörer & penslar som finns. Precis alla och då menar jag alla kläder vi äger har spår av färg, fast jag köpt otaliga uppsättningar målarkläder slutar det alltid med att oftast det dyrate man äger får ingå i min nu stora uppsättning med målarkläder.

Vi har mött er, fantastika människor som följer oss i butiken och på bloggen som får en att kämpa fast man känner att man vill stoppa huvudet i målarburken ibland!

Och som ni har följt oss! Rekord på bloggläsare flera månader i rad och alla glada påhälsningar i butiken! Ni är fantastiska

Vi har fått chansen att jobba med otroliga människor och dom har valt oss och ni kan ju tänka er hur bra det känns! Vi har dundrat av succér med formgivare och vi är stolta som tuppar över  er! Ni sätter Dalarna på kartan

Vi levererar möbler till nästan hela Sverige idag, många av resorna gör vi själva och det är otroligt roligt att möta er efter alla mail konverasationer & bilder.

Ofta är dessa resor ett äventyr i sig själv. Dom startar ofta alldeles för tidigt med för lite sömn i bagaget och ofta med mig vid ratten med morgonhumöret som inte är det bästa, det slutar ofta med att Madde skriker och jag kör! Ett extra stort tack till alla kunder i Stockholm! Ni är fantastiska och era hem; cant say no more! Ni har även lärt mig att köra med lastbil & släp i Stockholm!

Och sen kom ju lilla Gustav till världen så vacker och så välkommen. Ett tillskott i familjen och en kille till som kan bära är ju aldrig fel.

2013 tar emot oss med stormsteg och vi är med! Vi skall utvecklas och ni har gett oss förutsättningar till detta! Alla vinkar om vad ni är sugna på och vad ni vill se av oss bär vi med oss in i det nya och skall leverera! Vi kommer att fortsätta vara Norrgården men lite bättre

Vi bär med oss året som varit och kliver upp ett steg stryker oss på bröstet att vi gjort det bra och fortsätter mot framtiden

Ha nu ett riktigt Gott Nytt År och stort tack för detta år

Love H&M

Leave a Comment

Your email address will not be published.