Enter your keyword

TOLFESBO

TOLFESBO

Lördagens PRALIN

Vissa människor & saker fastnar hos en och ger en varm känsla i kroppen varje gång man ser dom.

I lördagens PRALIN hittar ni ett jättefint reportage om Sussane Tolfesbo och hennes kollektion TOLFESBO. En kollektion i tiden och som får en varm i höstrusket.

Läs mera om TOLFESBO på www.tolfesbo.com

Ni hittar hela TOLFESBOS kollektion hos Norrgården

Tolfesbo är valen man gör och livet man lever. Nu och i morgon. En tidlös trend med omtanke om oss själva, våra nära och kära och världen vi lever i. När det blåser kallt värmer vi varandra. Vi använder våra erfarenheter och upplevelser för att växa tillsammans. Tolfesbo lyfter blicken bortom snabbfix och horisonten där framgång mäts i de senaste prylarna. Tolfesbo är en plats för oss som har hittat hem i Falun, New York, Tokyo, Palma eller en liten bergsby i Bolivia. Tolfesbo är också en vän på vägen, oavsett om du flanerar längs en myllrande gata i Shanghai eller njuter av lugnet i Stockholms skärgård. Tolfesbo är för alla. För dig och för mig. För oss

Stol Pris 990:-

Golvljustake

 Luktar gott

 Nyheter från Rostiga tanten

 Lampa från House Doctor

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.